روش برنایزر (Brenizer Method) چیست؟

در این آموزش  به شما عزیزان نشان می دهیم که چگونه برای رسیدن به یک عمق میدان کم، یک عکس پانورامای بوکه (پس زمینه خارج از فوکوس و مات) بگیرید.

بوکه راما (bokehrama) یک سری از تصاویر چسبیده به هم برای ایجاد صحنه ای است که به مراتب بزرگتر و با جزئیات بیشتری نسبت به حالت معمول می باشد.

این عکس، شبیه تصاویر پانورامای معمولی است، اما به جای تنها وصله زدن (چسباندن) عکس ها به صورت افقی برای رسیدن به صحنه ای عریض تر از معمول، تصاویر به صورت عمودی نیز به هم چسبانده می شوند تا یک تصویر نهایی ایجاد کنند که هم عریض است و هم طویل، که عملا اندازه سنسور دوربین را افزایش می دهد.

این روش مبتکرانه، توسط عکاس مراسم عروسی رایان برنایزر (Ryan Brenizer) ایجاد شد، که شما را قادر می سازد تا تصویری با ظاهری صمیمی و طبیعی از یک زاویه عریض از منظره ها همراه با یک عمق میدان واقعا کم برای به دست آوردن یک ماتی یا تاری زیبا در پیش زمینه و پس زمینه ایجاد کنید، که دستیابی به آن در یک عکس تکی گرفته شده با یک لنز واید غیرممکن است.

تصویر ما از تقریبا ۱۰۰ عکس ایجاد شد، که هر عکس با فاصله کانونی ۲۰۰ میلیمتر با گشودگی دیافراگم بیشینه f/2.8 گرفته شده بود.

برای این که به شما نشان دهیم این تکنیک چقدر موثر است، دقیقا در یک نقطه، و یک فاصله یکسان از سوژه خود ایستادیم، و از فاصله کانونی یکسان ۲۰۰ میلیمتر برای گرفتن یک عکس تکی استفاده کردیم، و تنها بخش کوچکی از سوژه خود را ثبت کردیم.

و درحالیکه استفاده از یک لنز زاویه واید ۲۴ میلیمتری تقریبا به همان کراپ بوکه راما منجر می شود، اما صحنه به مراتب واضح و شارپ تر در فوکوس قرار می گیرد که باعث می شود آن تاری زیبا، که تنها توسط عکاسی با بازترین دیافراگم یک لنز تله فوتو می توان به آن دست یافت، از دست برود.




برچسب‌ها: "Photomerge"layout

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 9 بهمن 1396 | 9:0 | نویسنده : حمید حسینی |
صفحه قبل 1 ... 38 39 40 41 42 ... 245 صفحه بعد
.: Weblog Themes By BlackSkin :.